9 Ağustos 2014 Cumartesi

Belki de aşk bitti ve biz onu hiç yakalayamadık

Güzel bir kız kardeş,  nasıl bir babanın kızıdır?

'Öperken dudaklarını, kendimi başka bir alemde hissediyorum. Duygular öyle yoğun nüfuz ediyor ki benliğime, etrafımızı saran bir çelik duvar misali, soyutluyorlar bizi bu alemden. Seninle ellerin ellerimde koşmadık yer bırakmadık. Sen sarılırken boynuma, sımsıcak dudakların yakınca dudaklarımı, uykudan uyanıyorum. Önce adını mırıldanıyorum, sonra bunun bir rüya olduğu hakikatini idrak ediyor ve haykırmaya başlıyorum. Seni, seni sevdiğimi. Haykırıyorum. Boğazım yırtılana kadar, "Nilüfer" diye, "Allahım, kavuştur beni" diye...

Sevgili eşim, aşkım, ruhum, tek dileğim seni bildiğimden daha iyi, neşeli ve sıhhatli bulmaktır. Kalbimin en derin yerinden gelen ateş gibi duyguyla öpüyorum seni. Her iki gözünden, yanaklarından ve dudaklarından.

Seni her Allah'ın günü rüyamda gördüğümü söylesem, bana inanmazsın. Ama aynı tasvir ettiğim gibi, terleyerek uyanana dek yanımdasın her gece. Aynı odada uyuduğum arkadaşlarım sesime uyanıyor, yine rüya gördüğümü anladıklarında gülmeğe başlıyorlarmış.

Sevgilim, kaderim, iki gözüm, alınyazım.. Çok değerli mektubunu aldım. İçime büyük bir sevinç doğdu. Müthiş bir sevinç, ve sevgi. Teşekkürler sana canım. Teşekkürler sana. Duyduğum minnet anlatabileceğim cinsten değil, yazan ellerin dert görmesin. Güzel parmaklarının benim adımı yazdığı, hatta beni sevdiğini yazdığı bir mektubu, hele hiç beklemediğim bir zamanda bu hediyeyi almak, içimde güller açtı ey canım.

Mektuplar sınırda kontrol edildiğinden dolayı biraz geç getirmişler mektubunu. Bu yüzden sürpriz oldu bana. Sana tekrar teşekkür ederim yüreğim.

Gülümsün, benimsin, taptığımsın, tek varlığımsın. Şükrediyorum Allah'a bana seni bağışladığı için. Ekmek gibi öpüp başıma koyuyorum seni, kutsuyorum. Sen beni hayata bağlayan, yaşamayı sevdirensin. İnan bütün kalbimle söylüyorum ki, ben sensiz yaşayamam.

Sevgili Nilüfer'im, her bir damarım. Mektubunda kendime iyi bakmamı istediğini yazmışsın. Bu düşüncen ve sıcak ilgin için sana minnettarım. Eğer yaşamakta gözüm varsa, sırf senin gözlerin için, kalbim atmak istiyorsa, senin kalbin içindir. Bana olan sevgin, yüce aşkın içindir. Senin için yaşıyorum.

Canımsın. Mektuptan bir süre sonra gönderdiğim para ulaşacak eline. İnşallah memnun olacaksındır.

Bu seferlik benden bu kadar. Fakat bil ki seninle sohbete doyamam. Sana yazmaya doyamam. Her haberini dört gözle bekliyorum. Deliyim, aşkına muhtaç, sana kurbanım. Boynuna sımsıkı sarılıp kokunu içime çeker, hissedince dudaklarını dudaklarımda, pembeliğini soldururcasına öperim.

Sonsuz sevgi ve selamlarımla.
Seni çokça seven bir adam. '